Добринище

Добринище Времето в Добринище

На 6 км от Банско, Добринище се гуши в полите на Пирин. Хора познават курортното градче като ски дестинация, но и през топлите месеци от годината Добринище предлага сериозен набор от развлечения.

Всеки би могъл да намери своето място в пиринското градче. Семействата с деца имат възможността да се възползват от спокойствието. Поляни, рекички, животинки – свобода! Забавления за малките също не липсват.

Любителите на планината и нейната тайнствена, но царствена природа, могат да се запознаят отблизо с красотите на Пирин. От Добринище тръгват много планински пътеки, които водят до Попово езеро, Кременските езера и Самодивски връх. Недалеч от градчето се намират хижа Гоце Делчев, хижа Безбог и самият връх Безбог.

В съчетание с Пирин са и римските минерални бани по поречието на река Добринишка. В самия край на градчето се намира старият римски басейн с минерална вода, която лекува над 20 болежки. До банята има и плаж, на който любителите на спорта „събиране на слънчеви лъчи“ могат спокойно да помързелуват. Отделно от общите градски басейни, почти всеки хотел в града разполага със свои, които се захранват със същата лековита вода.

В Добринище има място и за младежта, която спокойно може да се налудува на 6-7 км по-надолу по пътя и да се върне в градчето, за да се наспи и да се възползва от предоставените удобства. А и в това градче можете да утолите всякакъв вид глад. И то с изключително големи вкусотии. 


 

Антония Георгиева

Мениджър договори

Светлана Асенова

Мениджър продажби

Николай Димитров

Мениджър продажби

Албина Стефанова

Мениджър продажби

Веселин Димитров

Мениджър транспорт

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok