МОРСКИ ХОТЕЛИ

 

Красиви мечти за лятна почивка започват да посещават неуморния трудещ се още през есента, обикновено веднага след връщане от отпуска.

И следващата почивка се явява в мечтите му красива и необикновена, сцени от приключенски романи се вихрят на фона на екзотична природа, каньони и водопади. Но когато наближи лятото, същите тези мечти започват да стават други — по-спокойни и умерени. И изведнъж разбирате, че единственото, от което имате нужда е комфорт, пълно отсътствие на сюрпризи, по-малко екзотика, всичко да бъде като в къщи, но по-хубаво. За такива уморени почиващи най-подходящо е родното черноморско крайбрежие с неговите курорти.

На море в България е хубаво от края на май до края на септември. Лятото не е особенно горещо (средната температура на въздуха е 28˚ С, на водата — 23-25˚ С), и слънцето пече по-най правилния начин — за да ви стопли и за да почернеете красиво. Плажовете са с прекрасен пясък, морето — плитко и с равно дъно.

Много от морските хотели разполагат с прекрасно оборудвани SPA-центрове, в някои курорти има и термални минерални извори, суперполезната вода от които се използва в балнеологията.

Така че заповядайте и спокойно се наслаждавайте на отпуската си, на слънцето, на морето и един на друг.

Please publish modules in offcanvas position.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok