Хотел BORA BORA 3*, Слънчев Бряг.

 

Разположение:  Bora Bora е уютен и комфортен хотел, разположен само на 20 метра от брега на морето. Разположен в северната част на Слънчев бряг. Редовна автобусна линия спира само на 50 метра и свързва хотела с останалата част от Слънчев бряг и Несебър.

В хотела:  Предлага климатизирани стаи със самостоятелни балкони. В хотела можете също така да се възползвате от безплатен паркинг. 

Настаняване: Всички стаи в хотел Bora Bora разполагат със просторен самостоятелен балкон, където гостите могат да се насладят на пълен или частичен изглед към морето. Всички стаи разполагат с безплатен Wi-Fi, кабелна телевизия и минибар, а някои също така са с добре оборудван кухненски бокс.

Изхранване:  В градината гостите могат да се седнат до басейна и да се насладят на освежаващо питие от открития бар, който предлага разнообразни екзотични напитки и коктейли. Гостите могат да посетят слънчевия ресторант на хотела, ако искат да се насладят на качествено регионално ястие.

За децата:  Детска площадка

Спорт и развлечение

  Безплатно:  Открит плувен басейн

  Платени: Масаж, коли под наем, велосипед под наем 

Домашни любимци са забранени.

Паркинг:   Безплатен обществен 

 

 
 

members (блг)

Светлана Асенова

Мениджър
продажби

Татяна Димитрова

Мениджър по заетостта

Николай Димитров

Мениджър
хотели

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok