Хотел BREZA 3*, Слънчев Бряг.

 

Разположение:  Хотел BREZA се намира в северо—източната част на к.к. Слънчев Бряг, на сто метра от брега на морето, с изключително южно изложение предоставящо приятно съчетание от планинска и морска панорама. Хотелът работи целогодишно за посетители.

В хотела:  Хотелът разполага с обща леглова база състояща се от 64 легла разположени в: Осем двойни стаи; Единейсет с по две легла и едно допълнително; Три единични стаи без тераси; Едно студио с три легла и едно допълнително; Едно студио с четири легла; Едно тройна стая с едно дъпълнително легло без тераса.

Настаняване: Почти всички стаи са с изглед към морето и са оборудвани с отделен климатик, хладилник, телефон, телевизор с четиредесет сателитни програми, гардероби, тоалетка с огледало, както маси и столове за отдих на терасите.

Изхранване:  Хотел BREZA разполага с ресторант, мини бар, барбекю, фитнес и интернет зала. За почиващи над 10 дена и за организирани групи се предлага закуска на блок—маса, както и възможност за полупансион по договаряне

За децата:  Телевизионни канали за деца, открит басейн

Спорт и развлечение

  Безплатно:  дневният открит басейн (подходящ и за най-малките посетители)

  Платени: -

Домашни любимци  са забранени

Паркинг:    Безплатен частен 

 

 

members (блг)

Светлана Асенова

Мениджър
продажби

Татяна Димитрова

Мениджър по заетостта

Николай Димитров

Мениджър
хотели

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok