Хотел GEOLOG 2*, Св. св. Константин и Елена.

 

Комплексът се намира на разстояние 10 км от Варна, в курорта "Св. св. Константин и Елена ", 700 м от морето. Хотелският комплекс се простира на площ от 14 дка и е с незабравима гледка към Варненския залив и Ботаническата градина на града. Той има 160 тройни стаи и 10 апартамента. В просторният ресторант със 170 места може да се насладите на кулинарни ястия от националната кухня. Хотелът разполага с открит плувен басейн. Денонощна охрана. 24 часа - лекарски кабинет.

ИНФРАСТРУКТУРА:

- Открит басейн с минерална вода – с размери 25 на 10 м. (чадър,шезлонг – безплатно);

- Универсална площадка – футболна и баскетболна, с размери 31 на 14 м., (изкуствена трева)

- 2 волейболни площадки:

21 на 12,8 м. - изкуствена трева

15 на 7 м. - пясък;

- Затворена танцувална зала с размери 7 на 6 метра. Облицовка - ламиниран паркет, огледала и пейки. Използване на залата е безплатно за гостите на международния комплекс, съгласно графика на място с останалите ръководители на групи.

- Лятна сцена със 150 места за публика;

- 8 - 10 компютри с интернет достъп (срещу допълнително заплащане - ваучери на рецепция);

- Затворена дискотека;

- Тенис на маса - срещу доплащане;

- Билярд - срещу доплащане;

- Детска площадка - за деца до 10 години, люлки, пързалки;

- Две класни стаи - за 25 души;

- Wi-Fi - безплатно във фоайе; в стаята - срещу доплащане;

НАСТАНЯВАНЕ: Три и четири местно настаняване в стандартни стаи, пет и шест местно настаняване вфамилни стаи и апартаменти.

Във всички стаи има мокет / ламинат, бюро и огледало, климатик, нощни шкафчета, кабелна телевизия, хладилник, баня с тоалет, балкон.

ИЗХРАНВАНЕ – ПЕТ-КРАТНО:

- Закуска - шведска маса: сладкиши, млечни продукти, колбаси, домати, краставици, масло, яйца, сирене, , спагети / макарони, корнфлейкс, конфитюр, мед, маслини, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода)

- Късна закуска до 10:00 часа - на шведска маса;

- Вечеря - шведска маса: салати - 3 вида, 1 вид супа, 2 основни ястия с месо, 1 зеленчуково ястие, гарнитури, плодове или крем, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода);

- Обяд - сладкиши или сандвичи, напитки (плодови напитки, вода);

- Вечеря - шведска маса: салати - 3 вида, 1 вид супа, 2 основни ястия с месо, 1 зеленчуково ястие, гарнитури, плодове или крем, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода);

 

 

 
 

Антония Георгиева

Маркетинг
мениджър

Светлана Асенова

Мениджър
продажби

Преслава Йорданова

Мениджър
продажби

Олга
Димитрова

Организатор хотели и човешки ресурси

Николай Димитров

Мениджър
хотели

Албина Стефанова

Мениджър
човешки ресурси

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok